Tona

Acord per impulsar el teatre amb gent gran a Tona

L'Obra Social "la Caixa" i la Fundació Can Codina de Tona signen un conveni de col·laboració

per Redacció , 10 d'agost de 2018 a les 13:00 |
Durant la signatura del convenir | Obra Social la Caixa
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 d'agost de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Obra Social "la Caixa" i la Fundació Can Codina de Tona han signat un conveni de col·laboració, per un import de 5.000 euros, per donar suport al projecte "Teatre de la Vida". La iniciativa vol trencar estereotips negatius relacionats amb la vellesa, com per exemple, renunicar a fer noves activitats pel fet de ser gran o no poder iniciar noves relacions socials amb persones de diferents edats i circumstàncies.

En aquest sentit, l'objectiu és afavorir la participació de famílies, treballadors, voluntaris, a través d'aquesta activitat que vol portar a terme una obra de teatre creada i dissenyada per les persones que formen part del projecte.


La Fundació Can Codina dona atenció a persones grans, en situació de fragilitat i amb necessitats especials a través d'un servei de residència assistida, el Centre de Dia i els Habitatges de serveis i atenen directament a 60 persones grans i arriben a una xarxa de més de 300 persones. L'acord el van formalitzar Josep Salom, president de la Fundació Can Codina i alcalde de Tona, i Rosa Grasas, directora de l'oficina de CaixaBank de Tona.
 

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació