Vilanova de Sau enceta la Festa Major

La Baixada de Carretons és un dels grans atractius de la festivitat

Durant la baixada de carretons de l'any passat a Vilanova de Sau
Durant la baixada de carretons de l'any passat a Vilanova de Sau | Sotabosc (baixadadecarretons.wordpress.com)
Redacció
09 d'agost del 2018
Un any més amb l'inici de l'agost arriba la Festa Major de Vilanova de Sau. Tot i que els actes ja van començar el cap de setmana passat, els plats forts comencen a partir d'aquest cap de setmana. Aquest divendres, 10 d'agost, el Càmping el Pont acull una sessió de Karaoke que dona el tret de sortida a la gresca.

Entre les activitats de dissabte destaca la xocolatada, cercavila i festa infantil al matí, i el gran ball-concert de festa major amb Cafè Trio al vespre. L'endemà hi haurà una cata de cava i xocolata a la Sala Polivalent de l'Ajuntament. La setmana començarà de la manera esbojarrada amb la 2a Baixada de Carretons que aquest any estrena recorregut i moltes novetats.

La tarda del dimarts s'organitzarà un joc d'orientació per equips amb inici a la plaça Serrallonga. Tot seguit, a les piscines inflables i música fins a la nit. Pels que tinguin més ganes de gresca a partir de les 22h comença la Festa Jove que s'allargarà fins a les 6 de la matinada. La gran quina popular de la tarda de dimecres clourà els actes de la Festa Major de Vilanova de Sau.
 

Consulta el programa de la Festa Major