Elisenda Tarrats, degana interina de la Facultat d'Empresa i Comunicació de la UVic

Substitueix Xavier Farràs a l'espera que el nou rector obri una convocatòria per la plaça

Elisenda Tarrats
Elisenda Tarrats | UVic-UCC
Redacció
09 d'agost del 2018
Elisenda Tarrats, fins ara directora del Departament d'Economia i Empresa de la UVic-UCC, serà la nova degana de la Facultat d'Empresa i Comunicació (FEC) a partir de l'1 de setembre, en substitució de Xavier Ferràs que deixa el càrrec per incorporar-se a un altre projecte laboral. Tal com explica la UVic-UCC, Tarrats ocuparà el deganat de forma interina, a l'espera que el nou rector, que ha de prendre possessió del càrrec a la tardor, obri una convocatòria pública per aquesta plaça.

Actualment Joan Masnou exerceix com a rector en funcions. Això ha fet moure l'organigrama de la universitat. Per tant, el rector ha nomenat Montse Currius com a adjunta al Vicerectorat de Relacions Internacionals, i Josep Ayats com a delegat del rector per la formació contínua; càrrecs que fins ara desenvolupava Masnou. El nou rector també ha nomenat Pere Quer com a delegat del rector per la Planificació de la Política de Qualitat.

A causa de la situació d'interinatge que viu el Rectorat, tots aquests nomenaments tindran vigència fins al febrer del 2019, per tal que posteriorment el nou rector pugui construir el seu propi equip.