Vic se suma al programa municipi cooperatiu

La iniciativa, impulsada per la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, ofereix sessions formatives per orientar a emprenedors, empreses i entitats

Durant una de les sessions
Durant una de les sessions | Creacció
Redacció
07 d'agost del 2018

Durant una de les sessions Foto: Creacció


L'Ajuntament de Vic s'ha sumat al programa Municipi Cooperatiu impulsat per la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya (FCTC). L'acord pretén difondre el model d'empresa cooperativa, l'enfortiment del teixit cooperatiu i el foment de la creació de les noves cooperatives de treball.

Tal com explica l'Ajuntament, la iniciativa està adreçada a emprenedors, cooperatives de treball municipals, organismes públics i privats, estudiants universitaris o de cicles formatius i a entitats, empreses o associacions amb voluntat de transformar-se en cooperativa amb l'objectiu d'activar el creixement i generar oportunitats per aprendre, connectar-se i compartir. Tots ells poden participar en les sessions formatives que ofereix el programa.

Aquestes activitats pretenen, d'una banda sensibilitzar sobre el cooperativisme, i d'altra banda formar i orientar als emprenedors tant en el procés de transformació d'una cooperativa com en l'àmbit financer. A més, el programa vol donar oportunitats de relació i cooperació a tots els participants. Amb l'adhesió de l'Ajuntament de Vic, ja són 27 els ens locals adherits a aquest programa de la FCTC.
Arxivat a