La delegada a la Catalunya Central coneix el patrimoni cultural de Sant Julià de Vilatorta

Durant la trobada amb Alba Camps també s’ha tractat la planificiació i les línies estratègiques del municipi

Alba Camps i Lluís Cerarols visiten el Casal Núria, obra de Miquel Pallàs
Alba Camps i Lluís Cerarols visiten el Casal Núria, obra de Miquel Pallàs | Twitter @joancrodriguez
Redacció
07 d'agost del 2018
La delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Alba Camps, va estar la setmana passada Sant Julià de Vilatorta per reunir-se amb l’alcalde i alguns regidors de la població. Un dels assumptes tractats ha estat el patrimoni cultural del municipi, i per això a l'inici de la trobada ha estat acompanyada pel director dels serveis territorials de Cultura, Lluís Cerarols.
 
Tal com expliquen en una nota, abans de la reunió amb l’alcalde Joan Carles Rodríguez, Camps ha visitat diversos indrets de la població amb dels regidors de l’equip de govern Cristina Suñén, Lluís Vilalta, Montse Piqué i Trini Subirana. Quan la delegada Alba Camps ha signat el llibre d’honor, ha volgut deixar constància que emplaça l’Ajuntament a “continuar el bon treball que s’està efectuant des del municipi”.
 
En aquesta trobada entre administracions s’ha tractat de manera destacada la planificació i línies estratègiques del municipi, posant especial èmfasi al tractament dels serveis destinats a la ciutadania i amb alt component social.