Orís

La majoria d'activitats econòmiques d'Orís són ramaderes

La Diputació elabora i entrega el cens d'activitats que té el municipi

per Redacció, 7 d'agost de 2018 a les 18:01 |
Orís | Diputació de Barcelona
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'agost de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’ajuntament d’Orís el cens d’activitats i establiments del municipi. El treball realitzat és una base de dades que s’elabora mitjançant l’aplicació informàtica Gestor d’informació d’Activitats (GIA), en la que s’inclouen tots els establiments, tant públics com privats, que hi ha en un municipi. En el cas d’Orís s’han censat 46 activitats, la majoria ramaderes.

Tal com explica la Diputació, la finalitat del cens és millorar la gestió administrativa de les activitats i que totes les àrees de l’Ajuntament utilitzin la mateixa base de dades de manera que puguin treballar de manera més transversal i coordinada. Les dades que figuren al cens fan referència a l’empresa o persona titular de l’activitat, a l’emplaçament, a la classificació segons la normativa que regula el règim d’intervenció de les activitats, a la data de la llicència o de la comunicació i a les dades tècniques relacionades amb cadascuna de les activitats.


A més de millorar la gestió administrativa de les activitats, el cens aporta a l’Ajuntament informació que li serveix per a molts àmbits, com ara l’urbanisme, el medi ambient o la promoció econòmica. El cens, a més, conté les coordenades de tots els establiments per la qual cosa es pot bolcar en el Sistema d’Informació Geogràfica (SIG) que utilitzi l’Ajuntament i es pot actualitzar fàcilment mitjançant la mateixa aplicació GIA.

 

Participació