Samarreta groga i nas vermell; així ha arribat el Carquinyoli

Un calc del regidor Jordi Pesarrodona presideix les festes de Sant Albert

El Carquinyoli d'enguany
El Carquinyoli d'enguany | Toni Carrasco
Toni Carrasco
06 d'agost del 2018
Actualitzat a les 18:35h
Amb més ganes de gresca que mai, les festes de Sant Albert del carrer de Gurb Vic van donar la benvinguda al Carquinyoli. Un petit castell de focs des del campanar de l'església del Carme va rebre al patró de les festes que amb tirolina va baixar des del campanar fins a un Cadillac blanc de vuit metres de llarg, al més pur estil Hollywood. 

Un Carquinyoli amb evidents similituds amb el pallasso més popular de l'1 d'octubre, Jordi Pesarrodona. I en comitiva, tothom que va voler, el van acompanyar en cercavila tots vestits amb samarreta groga i nas vermell de pallasso, com no podia ser d'una altra manera. Un cop acabada la cercavila el Carquinyoli va presidir les festes amb el ball de gegants des dels quatre cantons i el voltador.

En el transcurs del concert d'aquest mateix divendres a la Bassa dels Hermanos amb els Pirats Sound Sistema va tenir lloc el veredicte públic dels guanyadors del Karquinyoli Festival amb els següents premiats: en la categoria de banda de versions, amb un premi compartit per a Seattle Grunge Sound i Sleeping the Monkey; en cantautors/cantautores, Sandra Bautista; en banda de cançons pròpies, Taurant; i el jurat popular es va decantar per Teen Spirit. 
 

El Carquinyoli en un luxós cotxe. Foto: Toni Carrasco

 
Aquesta primera edició, que es va portar a terme els passats 30 i 31 de juliol i 1 d'agost era una de les principals novetats de les festes d'enguany. Prèviament el dijous el Museu de l'Art de la Pell va acollir el pregó de les festes a càrrec de la ninotaire Pilarín Bayés.

Les festes de Sant Albert, que es porten a terme del 29 de juliol al 9 d'agost, han comptat també amb l'espectacle Bona Gent de Quim Masferrer dissabte passat al teatre del Pare Coll, un tobogan gegant, l'arrossada de diumenge a la zona esportiva i aquest dilluns el sopar de revetlla i cabaret-concert amb Fausto Gramola i Amelitat Bukowski, entre d'altres.

Dimarts 7 d'agost, festivitat de Sant Albert de Sicília, hi haurà xocolatada, concurs de dibuix i farcell de jocs gegants i festa de l'escuma amb teatre al vespre a càrrec de Meugenio, un remember-tribut als acudits del gran Eugenio.
 

L'arribada del Carquinyoli Foto: Toni Carrasco

Arxivat a