La majoria dels nous contenidors ja estan instal·lats a Vic

L'Ajuntament, que inverteix un milió d'euros per renovar-los, ha començat pels del vidre i multiproducte

Els nous contenidors de Vic.
Els nous contenidors de Vic. | Josep M. Montaner
Redacció
10 d'agost del 2018
Vic ja té la majoria dels nous contenidors de multiproducte i vidre instal·lats. La setmana passada es van acabar de posar al centre de la ciutat i al barri del Nord. Fins ara ja s'han ubicat a La Guixa i als barris dels Caputxins, La Calla, de l'Estadi, de l'Horta Vermella, d'Osona, del Remei, de Santa Anna, de Sant Llàtzer i Quatre Estacions i de la Serra-de-Senferm.

Només queden pendents el barri del Sucre, el Nadal, nuclis disseminats, les escoles i les zones en què s'està d'obres o s'hi ha de fer alguna adaptació. Tal com ha pogut saber Osona.com, a partir del 27 d'agost es reprendran les tasques. D'aquesta manera es volen substituir els 1.665 contenidors de la ciutat. De moment, comencen pels del multiproducte i vidre, els més deteriorats.

Aquest canvi suposa una inversió d'un milió d'euros per l'Ajuntament. De fet, s'ha posat en marxa la campanya "Tu tries bé" amb l'objectiu de superar el percentatge actual de recollida selectiva que se situa en un 50%. Es vol arribar a xifres com les de Manlleu, on estan al 70%. Amb aquesta inversió el porta a porta queda enterrat durant un temps, ja que és un dels punts del Pla Estratègic Ambiental que va aprovar recentment la ciutat. Caldrà veure, però, si algun dia es troba el consens polític.
Arxivat a