​Una diputada de Ciutadans denuncia un usuari de Twitter d’Osona

Va dir a Lorena Roldán que “a part de dues hòsties us ruixarem amb purí”

La diputada de Ciutadans al Parlament Lorena Roldán
La diputada de Ciutadans al Parlament Lorena Roldán | EuropaPress
Redacció
06 d'agost del 2018
La diputada de Cs al Parlament Lorena Roldán ha denunciat aquest dissabte davant els Mossos d'Esquadra un usuari de Twitter d’Osona per haver-la amenaçat i insultat a través d'aquesta xarxa social. Tal com explica Europa Press, aquest usuari va amenaçar amb un tuit Roldán en resposta a unes declaracions de la diputada, en les quals reclamava estabilitat per a Catalunya i criticava que "amb Torra hi ha de tot menys estabilitat".

L'usuari va insultar Roldán i la va animar a venir a Osona per donar-li "dues hòsties" i tirar-li purí. "Com es pot ser tan mala puta. Voleu estabilitzar amb comandos feixistes de cara tapada? Vine a Osona també, t'estabilitzarem a la vostra manera, i a part de dues hòsties us ruixarem amb purí, la vostra fragància original, truja", va expressar l'usuari.

En la denúncia, a la qual ha tingut accés Europa Press, acusen l'usuari de publicar "missatges d'odi" cap a Cs en altres xarxes socials i adjunten diversos missatges en els quals insulta els dirigents del partit Albert Rivera i Inés Arrimadas. Per això, consideren que hi ha "un clar delicte d'odi cap al col·lectiu de Cs i cap a la seva persona".

L'usuari, que ha esborrat el tuit en el qual amenaça Roldán, ha publicat una anotació a Twitter demanant perdó i atribueix les amenaces al "nerviosisme i indignació davant certes situacions". "En cap moment he volgut ofendre o fer mal a cap persona o col·lectiu. Reconec que han estat expressions desafortunades i ha estat un error", ha afegit i ha demanat a Roldán i Cs que llegeixin les seves disculpes.