Girbau i Seidor, junts per impulsar la innovació al sector industrial

Foment del Treball dona suport a el programa Indtech challenge que té l'objectiu d'identificar i connectar amb empreses emergents

Durant la presentació del programa «Indtech Challenge»
Durant la presentació del programa «Indtech Challenge» | Dívik
Redacció
03 d'agost del 2018
Actualitzat a les 9:23h
Girbau i Seidor han iniciat recentment un programa per atraure empreses emergents, locals i internacionals, que puguin aportar un valor diferencial en tot el procés de digitalització de la indústria. La iniciativa Indtech Challenge és un programa de col·laboració empresarial amb l'objectiu d'identificar i connectar amb start-ups, les solucions de les quals permetin transformar la cadena de valor del sector industrial.

En aquest sentit es vol atraure les empreses emergents per fer negocis conjuntament amb l'ajuda de Girbau i Seidor, ja que podran tenir accés al coneixement industrial i de mercat que disposen les dues empreses (de llarga trajectòria). La iniciativa, a més, permetrà impulsar la transformació digital i la innovació en les companyies de mida mitjana i petita, com a motor de competitivitat i creixement.

Les start-ups participants a l'"Indtech Challenge" podran beneficiar-se de la capacitat d'accés al mercat, el coneixement i la visibilitat que ofereixen dues companyies líders en els seus sectors d'activitat. Entre els beneficis que oferirà la participació, destaquen l'accés a la capacitat comercial, el contacte amb experts i executius de primer nivell, així com la visibilitat que ofereixen empreses d'àmplia trajectòria en els seus respectius sectors com Girbau i Seidor. Les dues companyies han apuntat que tenen la voluntat d'arribar a acords particulars amb els diferents participants per tal de maximitzar el benefici compartit i establir una relació sòlida de col·laboració a llarg termini.

Amb el suport de Foment del Treball

El programa de col·laboració amb start-ups dissenyat per Girbau i Seidor compta amb el suport de Foment del Treball, la principal organització de la patronal catalana. En concret, del suport operatiu a través de Foment Up, una iniciativa dissenyada per tal de promoure l'emprenedoria i impulsar models de col·laboració entre empreses ja consolidades i start-ups de primer nivell.

Les dues empreses que impulsen la iniciativa són companyies de referència a Osona. Girbau pel seu disseny i fabricació de solucions de bugaderia, i Seidor, com a consultora multinacional especialitzada en serveis i solucions tecnològiques.