Govern

Alba Camps, nova delegada a la Catalunya Central, visita Osona

Es reuneix amb l’ajuntament més gran, Vic, i el més petit, Sant Sadurní d’Osormort

per Redacció, 3 d'agost de 2018 a les 11:35 |
Anna Erra i Alba Camps al despatx de l'alcaldessa de Vic | Twitter @delcatcentral
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 d'agost de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Alba Camps, va visitar estat aquest dijous Osona. En la cinquena jornada de visites institucionals que fa per tot el territori, s’ha reunit amb l’alcaldessa de Vic i l’alcalde de Sant Sadurní d’Osormort. D’aquesta manera, Camps segueix el pla de visites inicial que consisteix en conèixer el municipi més gran i el més petit de cada comarca. Aquest dimarts ja va visitar la comarca natural del Lluçanès (Prats i Sobremunt).

Tal com expliquen en una nota, a Vic s’ha reunit amb l’alcaldessa Anna Erra, on li ha fet l’oferiment de construir conjuntament, per captar oportunitats positives per a la capital i comarca. Més enllà d’aspectes de ciutat i comarcals, a la reunió s’ha parlat també de la presència de la Generalitat al territori i de les polítiques a implantar de manera coordinada amb les administracions locals. 

 
A la tarda, la delegada ha visitat l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Osormort, que és el municipi més petit d’Osona amb 79 habitants. Allà s’ha reunit amb l’alcalde, Enric Riera, i amb els altres dos regidors que conformen el consistori: Carme Fábregas i Ramon Vilarrubia. Han tractat assumptes relacionats amb telecomunicacions, seguretat i ruralitat i, en acabat, Alba Camps ha signat el llibre d’honor de la població.

 
Prèviament a la visita a Osona, avui la delegada ha fet reunions internes sectorials amb la directora dels serveis territorials d’Ensenyament, la manlleuenca Dolors Collell, amb la directora dels serveis territorials d’Empresa i Coneixement, Bàrbara Minoves, i amb la responsable d’ACCIÓ a la Catalunya Central, Laura Sobrevias.

 

Participació