La nova delegada a la Catalunya Central visita el Lluçanès

Alba Camps es reuneix amb l’ajuntament més gran, Prats, i el més petit, Sobremunt

Isaac Peraire i Alba Camps, durant la reunió aquest dimarts.
Isaac Peraire i Alba Camps, durant la reunió aquest dimarts. | Twitter @delcatcentral
Redacció
01 d'agost del 2018
La delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Alba Camps, va visitar aquest dimarts el Lluçanès. En la tercera jornada de visites institucionals que fa tot el territori, s’ha reunit amb els alcaldes de Sobremunt i Prats de Lluçanès.

D’aquesta manera, Camps segueix el pla de visites inicial que consisteix en conèixer el municipi més gran i el més petit de cada comarca. En aquest cas, ha anat a una comarca natural que està en construcció. També va visitar el Moianès.

Tal com expliquen en una nota, a Sobremunt, el seu alcalde, Albert Güell va interpel·lar el Govern a fer efectiu el resultat de l’1 d’octubre i, també, a fer efectiva la tramitació, ja sigui per via parlamentària o en acord de govern, per crear la nova comarca del Lluçanès. També va posar èmfasi en la manca de xarxa de telecomunicacions i altres serveis, com a problemes principals en els micropobles (Sobremunt compta amb 84 habitants).

D’altra banda, a Prats va conversar amb l’alcalde Isaac Peraire i quatre regidores de l’equip de govern. Es va parlar de temes com el creixement qualitatiu del municipi, com l’educació i el transport, i també vistes des de la perspectiva de la comarca del Lluçanès. En aquest Ajuntament, Alba Camps ha signat el llibre d'honor.