Vic destina 15.000 euros per reforçar el comerç

La capital d’Osona i la seva àrea d’influència entra en el top 10 de territoris amb més casos d’èxit del mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya

Un cas d'èxti del Reempresa
Un cas d'èxti del Reempresa | Aj. de Vic
Redacció
01 d'agost del 2018
Amb l’objectiu de dinamitzar el comerç i incentivar la continuïtat del sector, l’Ajuntament de Vic convoca per primera vegada uns ajuts destinats a la transmissió o cessió de negocis en el marc del programa Reempresa.

Aquesta iniciativa és un mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, on es troben l’oferta i la demanda per a la cessió d’empreses i a través d’una metodologia d’acompanyament validada que, a Vic, es gestiona des de Creacció.  Precisament, el darrer informe del Termòmetre de Reempresa indica que Vic i la seva àrea d’influència ja han entrat al Top 10 de territoris amb més casos d'èxit.
 
3.000 euros per sol·licitud
 
Tal com explica l’Ajuntament en una nota, el termini de presentació de sol·licituds s’acaba el 30 de setembre o bé quan s’exhaureixi la dotació pressupostària corresponent. L’ordre d’accés a la subvenció serà la data i hora de registre de les sol·licituds, sempre que compleixin els requisits. L’import màxim que es concedirà és de 3.000 euros per cada sol·licitud i és necessari un cofinançament del 50% del total de la subvenció.
 
Poden sol·licitar les subvencions tots aquells que estiguin al corrent de les seves obligacions tributàries, desenvolupin la seva activitat econòmica a Vic i:

- Estiguin registrats com a reemprenedors al programa Reempresa
- Disposin d’alta d’activitat a Vic a efectes fiscals
- Disposin d’alta en règim d’autònoms o Mútua del  Col·legi Professional
- Disposin d’un informe i d’un certificat de validació del Pla d’empresa per part del Servei d’Emprenedoria de Creacció.

El lloc de presentació de les sol·licituds és presencialment a les Oficines d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Vic, o telemàticament a la seu electrònica amb la sol·licitud corresponent.
 

Consulta tota la informació en aquest enllaç

Arxivat a