Bon Preu generarà 450 llocs de treball a Catalunya i invertirà 78 milions

L'empresa d'alimentació obrirà 20 noves instal·lacions durant el segon semestre de 2018

El Grup Bon Preu generarà 450 llocs de treball.
El Grup Bon Preu generarà 450 llocs de treball. | Grup Bon Preu
Redacció
31 de juliol del 2018
El grup osonenc Bon Preu ha anunciat que generarà 450 nous llocs de treball a Catalunya en 20 noves instal·lacions durant el segon semestre de 2018. L'ampliació de personal suposa un 6,7% respecte a l'actual plantilla.

Durant els propers mesos, la inversió de 78 milions d'euros servirà per inaugurar cinc supermercats Esclat (a Castelló d'Empúries, Tossa de Mar, Girona, Sant Cugat del Vallès i Lloret de Mar), dos supermercats Bonpreu (a Barcelona i Masnou) i nou benzineres EsclatOil (a Vilanova del Vallès, Lliçà d'Amunt, Ulldecona, Tàrrega, Castelló d'Empúries, Girona, Sant Cugat del Vallès, Mollet del Vallès i el Vendrell). A més, els punts de recollida online s'amplien als municipis de Mollet del Vallès, Castellbisbal, Sant Cugat del Vallès i el Vendrell.

En un comunicat de premsa, el Grup Bon Preu ha explicat que aposta "per una política comercial de proximitat i la promoció del producte local de qualitat". A més, ha afegit que l'acord amb Ocado, operador online d'alimentació, servirà "per enfortir el seu canal de compra en línia.