Sant Julià de Vilatorta escalfa motors per al 34è Torneig de Bàsquet

La competició acollirà per primera vegada un campionat amb format de 3 contra 3 i hi assistiran, entre altres, el Movistar Estudiantes i el Divina Seguros Joventut

Redacció
01 d'agost del 2018
Es preveu que hi hagi més de 200 equips en el Torneig.
Es preveu que hi hagi més de 200 equips en el Torneig. | Bàsquet Sant Julià de Vilatorta
Els principals estaments del bàsquet català han presentat a Barcelona el 34è Torneig BBVA de Bàsquet, Gran Premi Diputació de Barcelona, que tindrà lloc els dies 31 d'agost, 1 i 2 de setembre.

Tal com explica el Bàsquet Sant Julià en una nota, està previst que hi participin més de 200 equips masculins i femenins de totes les categories, siguin amateurs, federats o professionals. Tot i que la competició té seu a Sant Julià de Vilatorta, també es disputarà a una vintena de poblacions d'Osona, Vallès Oriental, Ripollès i la Selva.

El torneig comptarà amb l'assistència de diversos equips de la Lliga Universitària dels Estats Units (NCAA), el Movistar Estudiantes i el Divina Seguros Joventut. La novetat d'enguany serà el campionat de 3X3. Com ja és habitual, es jugarà la final de la Supercopa Catalana de Bàsquet Adaptat en cadira de rodes.
 

Clica aquí per a més informació sobre la competició

Acte de presentació del 34è Torneig BBVA de Bàsquet. Foto: Bàsquet Sant Julià de Vilatorta