L'activista Steve Cedar serà l'homenatjat a la Marxa dels Vigatans d'enguany

Òmnium Cultural i la Comissió 11 de setembre li fan aquest reconeixement pels seus esforços dedicats a la cohesió, els drets i la igualtat social

Steve Cedar, en una imatge d'arxiu
Steve Cedar, en una imatge d'arxiu | José M. Gutiérrez
Redacció
27 de juliol del 2018
Actualitzat a les 16:46h
Òmnium Cultural, juntament amb la Comissió 11 de setembre, impulsors de la Marxa dels Vigatans de Vic, han decidit que aquest any 2018 la persona homenatjada a la Marxa dels Vigatans sigui l'antifeixista i sociòleg osonenc Steve Cedar, en reconeixement a la seva implicació per fer de Vic una ciutat d'acollida i diversa i pel compromís amb la "lluita contra el feixisme, el racisme, la islamofòbia i les injustícies laborals".

L'acte d'homenatge tindrà lloc el dia 3 de setembre, a les 20h del vespre, al Temple Romà de Vic. Cedar és la 16a persona homenatjada dins dels actes de la Diada. És la 16a persona homenatjada dins dels actes de la Diada. És fundador d'En Lluita, grup d'esquerres de lluita de classe no sectària, i també és conegut per haver format part de diverses unitats, com ADSO, UCFR o CDR Vic, des d'on lluita per mostrar Vic com una ciutat d'acollida i diversa, així com pels drets i la igualtat de tots els seus ciutadans.

La Marxa, el 7 de setembre

La Marxa dels Vigatans se celebrarà el proper 7 de setembre a la plaça Major de Vic. Tal com informen en una nota introduirà bastants en la proposta escènica, que enguany torna a dirigir el vigatà Xevi Font. També hi haurà "un clar to de rebuig i denúncia contra les accions repressives que molts ciutadans estan patint per part de l'Estat espanyol".
Arxivat a