El Museu Episcopal organitza activitats per refrescar l'estiu

Al llarg de l'estiu s'hi poden fer activitats diàries de tots els tipus

Durant una de les activitats d'aquest estiu al MEV.
Durant una de les activitats d'aquest estiu al MEV. | MEV
Redacció
30 de juliol del 2018
El Museu Episcopal de Vic amplia l'agenda d'activitats. Fins a finals d'agost ofereix propostes diàries per a tots els públics, sigui familiar, generalista o especialitzat.

Tal com explica el mateix museu en una nota, els dimarts i els divendres es realitzen visites guiades gratuïtes sobre les escultures i pintures de l'art gòtic i el romànic. I els dissabtes i diumenges tindrà lloc el recorregut medieval, una visita comentada sobre l'art, la cultura i els costums de l'època.

Una altra de les activitats que acull el MEV aquest estiu és l'anomenada "Art & Gastronomia". Per una banda es fa una ruta per les col·leccions d'art medieval del museu i pel campanar de la catedral. I per l'altra, es pot fer un tast i veure el procés d'elaboració de la llonganissa artesanal de la centenària Casa Riera Ordeix.

Pel que fa a les propostes familiars, cada dijous i diumenge hi ha programada la iniciativa Jocs i dracs al Museu per a tota la família, on pares i fills descobreixen quins són els dracs més tradicionals.
 

Consulta la resta d'activitats aquí

Arxivat a