Manlleu

El segon bloc dels pisos de Can Garcia s'enderrocarà el 2019

Ajuntament i Generalitat signen la quantia econòmica que Incasòl pagarà per les expropiacions

per Carles Fiter, Manlleu | 27 de juliol de 2018 a les 10:30 |
El segon bloc dels pisos de Can Garcia | Adrià Costa
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'enderroc del segon bloc dels pisos de Can Garcia segueix anotat al calendari. Hi ha una nova proposta: entre la primavera i l'estiu del 2019 podria ser una realitat. Així ho anunciava l'alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, en una trobada amb la premsa fa una setmana. El primer bloc es va enderrocar el novembre del 2015 i es preveia que el segon fos el voltant del 2016 i 2017.

El segon bloc té un total de 128 habitatges, 32 dels quals hi viuen (se'n comptabilitzen 4 d'ocupats). Les negociacions per reallotjar aquests veïns (alguns propietaris, d'altres llogaters) s'han allargat més del que es preveia al principi. També ha alentit el procediment el jurat d'expropiació de la Generalitat.


Tot i això, "el procés mai s'ha aturat i ara hi ha els diners per negociar amb els propietaris i llogaters, i per l'enderroc", remarcava l'alcalde. Precisament aquest dimarts l'Ajuntament de Manlleu i la Generalitat de Catalunya es van reunir per signar la quantitat econòmica que l'Incasòl pagarà als veïns per les expropiacions.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació