Més de cinc-centes persones participen a La Somnàmbula

Marc Tresserra i Marta Molist guanyen la cursa de dissabte

La cinquena edició de La Somnàmbula
La cinquena edició de La Somnàmbula | Sant Tomàs
Redacció
25 de juliol del 2018
Roda de Ter es va tenyir de groc aquest dissabte amb motiu de la 5a edició de la cursa nocturna solidària La Somnàmbula, que va comptar amb un total de 546 participants, entre corredors (209) i caminadors (337). La cursa solidària, organitzada per l'associació Sant Tomàs, s'ha consolidat com una de les cites esportives d'estiu a Osona. En l'organització van col·laborar-hi més de 70 voluntaris i hi havia tres recorreguts per a corredors, caminadors i persones amb mobilitat reduïda.

Pel que fa al podi, en categoria femenina Marta Molist va quedar en primer lloc, amb un temps de 37′ 01″, Sílvia Roca va arribar en segona posició i Núria Peix va ser tercera. En categoria masculina, el guanyador va ser Marc Tresserra, amb un temps de 28′ 45″, el segon lloc va ser per Jordi Alsina, i en tercera posició va quedar Nil Gurt. En acabar la cursa, la soprano Rosa Mari va interpretar en directe peces de La Somnàmbula, l'òpera de compositor italià Bellini.

Com cada any, els beneficis de les inscripcions de la cursa es destinen a algun projecte de Sant Tomàs, i en concret aquest any es dedicaran a fer econòmicament més accessibles les vacances per a les persones amb discapacitat intel·lectual a través del Club CAR, el servei de lleure i esport de Sant Tomàs.
 
Arxivat a