VÍDEOS I FOTOS Desenes de persones protesten a Vic per l'atac a les creus grogues de la Plaça Major

El vehicle és propietat d'un veí de la ciutat, que respon a les inicials M. L. A., que ha estat identificat pels Mossos i la Guàrdia Urbana

Protesta a Vic per l'atac contra les creus grogues
Protesta a Vic per l'atac contra les creus grogues | José M. Gutiérrez
Redacció
23 de juliol del 2018
Actualitzat a les 10:04h
Desenes de persones s'han concentrat avui a la Plaça Major de Vic a partir de les sis de la tarda en senyal de protesta per l'atac que ha perpetrat un vehicle a tota velocitat contra les creus grogues a la plaça Major de la ciutat.
 

Protesta a Vic per l'atac contra les creus grogues Foto: José M. Gutiérrez

 

Protesta a Vic per l'atac contra les creus grogues Foto: José M. Gutiérrez


El president de la Generalitat, Quim Torra, ha condemnat aquesta tarda l'atac sofert a la Plaça Major de Vic, quan un cotxe ha envestit les creus grogues col·locades al ben mig d'aquesta. 
  Torra ha assegurat que "aniran fins al final en l’exigència de responsabilitats i que es prendran totes les mesures necessàries contra l’agressor". El president ha assegurat que "tolerància zero" davant els violents.

Les darreres novetats indiquen que el turisme que ha irromput a la zona de vianants del carrer de Verdaguer i de la mateixa plaça és d'un veí de Vic, M. L. A. La Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra ja l'han identificat i l'han citat a declarar.
Arxivat a