El Pescabirres de Torelló es farà a la carpa municipal per la previsió de pluja

La cinquena edició reuneix cervesa per a tots els gustos

Durant la presentació de la fira a Torelló
Durant la presentació de la fira a Torelló | Aj. de Torelló
Redacció
20 de juliol del 2018
La 5a edició del Pescabirres – Fira de Cervesa Artesana es tornarà a fer a la carpa municipal de la zona esportiva davant l’amenaça de pluja. En un principi, estava previst que es pogués celebrar als jardins Vicenç Pujol, però els organitzadors han decidit traslladar-ho a la carpa per les probabilitats de pluja.

Com sempre, la fira oferirà una extensa oferta per als amants de la cervesa i per al públic en general, a més d’activitats. En concret, hi seran presents deu cerveseres artesanes d’arreu de Catalunya com per exemple: Gatgraz, La Calavera, Gargola, L’Oriental, Bripau, Hope, etcètera. Hi haurà una seixantena de tiradors d’una quarantena de tipus de cerveses diferents. I és que la fira segueix apostant per mostrar els diversos estils de cervesa, aptes per tota classe de gustos. 

La fira comptarà amb la presència de mestres cervesers que explicaran de primera mà tots els detalls i secrets que guarda cada cervesa. Paral·lelament, la fira es complementarà amb una variada programació d’activitats, amb animació infantil, música i espectacles. Pescabirres-Fira de la Cervesa Artesana de Torelló és organitzada per Cerveses GatGraz i Cervesa Gàrgola, conjuntament amb l’Ajuntament de Torelló.

 

 
Arxivat a