Empresa

Splendid Foods ampliarà 6.000 metres quadrats més les seves instal·lacions a Seva

La companyia també té previst fer créixer la plantilla amb 16 persones més

per Redacció, 23 de juliol de 2018 a les 09:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Imatge àeria de les instal·lacions de Can Duran. Foto: Gencat


La Comissió territorial d'urbanisme de les Comarques Centrals va aprovar aquest una modificació puntual del POUM per l'ampliació de les instal·lacions que l'empresa Splendid Foods (anteriorment Embotits Artesans Can Duran) té a Seva. Aquest projecte permet donar resposta a la necessitat que tenia la companyia de créixer.


El projecte preveu una ampliació de sòl d'uns 6.000 metres quadrats (dels 16.00 actuals als 23.000 previstos) i de sostre màxim de 5.500 metres quadrats (de 15.000 a 20.500 metres quadrats), en una parcel·la única i indivisible. L'empresa ha ampliat recentment la seva instal·lació i ha esgotat pràcticament l'ocupació i el sostre màxim de la parcel·la.

Increment de la plantilla


A més, la companyia té un projecte de creixement a mitjà termini pel qual requereix una ampliació, connectada a l'edificació actual per raons de producció. Un cop executada aquesta actuació, l'empresa, ubicada a la zona industrial de Montmany, preveu un increment de la plantilla 16 treballadors, passarà de 36 a 52.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació