Rafa Cuenca de Més Manlleu s'integrarà a l'equip de govern

Es farà efectiu la setmana que ve i serà el nou regidor de promoció social i personal, d'igualtat i de joventut

Rafa Cuenca, en una imatge d'arxiu.
Rafa Cuenca, en una imatge d'arxiu. | Adrià Costa
Redacció
20 de juliol del 2018
Actualitzat el 18 de febrer del 2019 a les 12:25h

Rafa Cuenca, en una imatge d'arxiu. Foto: Adrià Costa


Rafa Cuenca de MÉS Manlleu – Moviment d'esquerres s'integrarà a l'equip de govern a partir de la setmana que ve. Així ho anunciava aquest matí, l'alcalde de Manlleu, Àlex Garrido (ERC), en una trobada amb la premsa. Cuenca entrarà a l'equip de govern com a regidor de promoció social i personal, d'igualtat i de joventut. El ple de la setmana que ve, dimarts 24 de juliol, s'aprovarà la presa de possessió i l'endemà, Garrido farà efectiva la delegació de competències.

Cuenca entra a l'Ajuntament després que Dolors Collell fos nomenada com a nova directora dels Serveis Territorials de la Catalunya Central. MÉS Manlleu va aconseguir un regidor a les passades eleccions amb Collell encapçalant la llista. Va signar un pacte de govern amb Garrido el 2015, però el va trencar el setembre de 2017 després de la posició del PSC (que també havia entrat al govern) davant la situació política a Catalunya. Finalment, ERC també va trencar amb els socialistes.

Treballar conjuntament de cara les eleccions

Precisament Garrido deia aquest matí que "hem d'explorar la possibilitat de treballar conjuntament de cara les municipals". "Anem pel bon camí", apuntava l'alcalde, albirant una candidatura conjunta d'ERC i MÉS Manlleu.
Arxivat a