Acaben les sessions formatives del programa MARMI de Manlleu

42 persones han participat en la instrucció sobre inserció laboral

Els participants del programa
Els participants del programa | Aj. Manlleu
Redacció
25 de juliol del 2018

Els participants del programa Foto: Aj. de Manlleu


L'Ajuntament de Manlleu ha tancat aquest juliol el MARMI, un programa per a la inserció laboral de persones que estan a l'atur. Tal com explica l'Ajuntament, les 42 persones que hi van participar van rebre una formació en temes com ara la motivació personal, la recerca de feina, la formació en noves tecnologies o altres aspectes sociolaborals i de millora de competències transversals. Els participants també van assistir a visites i xerrades a diferents espais de Manlleu.

Del total de 42 participants que han passat pel programa, 10 participants han fet algun tipus d’inserció laboral, 2 han iniciat una tasca de voluntariat amb la Creu Roja i 8 han realitzat un període de pràctiques. S’espera que en els propers mesos es pugui donar continuïtat al programa i que en noves edicions aquests números puguin créixer.

La formació ha estat cofinançada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. També ha comptat amb la col·laboració de l'Oficina de Promoció Econòmica, l'Escola d'Adults Miquel Martí i Pol i la Biblioteca municipal.
Arxivat a