​Correus amplia horari a Prats de Lluçanès

Fa 8 anys que es va estrenar l'oficina

L'oficina de Correus a Prats de Lluçanès.
L'oficina de Correus a Prats de Lluçanès. | Correus
Redacció
23 de juliol del 2018
Actualitzat el 24 de juliol a les 15:44h
Correus ha ampliat des d'aquest juliol els serveis i l'horari de l'oficina de Prat de Lluçanès. A partir d'ara, seran de dilluns a divendres de 8.30 a 11.30h i dissabtes de 10.00 a 12.00h. Tal com expliquen en una nota, aquesta ampliació s'emmarca en el pla de Correus per millorar l'accessibilitat dels serveis postals als ciutadans oferint-los més proximitat i disponibilitat. Fins ara era de 10 a 12 de diluns a dissabte.

A l'oficina es podran realitzar les mateixes gestions que a la resta d'oficines, com Vic o Sallent, adaptant-se al nou concepte d'establiment amb que la companyia aposta per reinventar el model de negoci de la seva extensa xarxa d'aproximadament 2.400 oficines.

Correus va estrenar aquesta oficina a Prats el passat 2010. Ara, com la resta d'oficines vol que siguin centres multiservei on a més de fer les operacions en menys temps, també s'hi puguin comprar embalatges ecològics o sobres ja prefranquejats, a recarregar el mòbil, enviar Diners en minuts a qualsevol país del món, comprar entrades a espectacles o pagar els rebuts del gas, el telèfon o l'electricitat.
Arxivat a