Tres empreses d'Osona acceleren el seu creixement

Dielta, Mecànica Anglada i Javajan participen a un programa per impulsar el seu desenvolupament

per Redacció , 21 de juliol de 2018 a les 14:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Durant l'entrega de diplomes a les 48 empreses que hi han participat. Foto: Òscar Giralt / Diputació de Barcelona


Un total de 48 empreses de municipis barcelonis han participant en la sisena edició del programa "Accelera el creixement" que promou la Diputació de Barcelona i PIMEC i que ajuda a impulsar el seu desenvolupament. Entre aquestes, n’hi ha tres d’osonenques: Dielta de Vic i Mecànica Anglada i Javajan de Manlleu.


Aquest programa té com a objectiu que les pimes obtinguin un pla de creixement i d’acció de la seva empresa i les eines de suport per realitzar-lo. Les pimes que hi han participat són empreses amb voluntat d'invertir en el seu creixement, amb tres treballadors o més i cinc anys de vida, que tenen el centre de decisió ubicat a la demarcació de Barcelona.

En aquestes sis edicions ja han passat pel programa 297 empreses. Per comarques, aquestes provenen majoritàriament del Vallès Occidental (26%), Baix Llobregat (20%) i Vallès Oriental (15%), amb una mitjana de 21 treballadors/es, desenvolupen la seva activitat al sector industrial (59%) i facturen de promig 3,1 milions d’euros.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació