1 de 10
Torelló

Aproven la dissolució del consorci de Torelló

Havia estat creat per a la cerca de sòl industrial

per Redacció, 18 de juliol de 2018 a les 15:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Durant la reunió del Govern Foto: Gencat/Jordi Bedmar


El Govern ha acordat la dissolució del Consorci urbanístic de Torelló. Havia estat creat per al desenvolupament del sector Mas les Vinyes II, i de l'àmbit, actualment de sòl no urbanitzable, està situat entre aquest i la variant de Torelló, anomenat Mas les Vinyes III, del terme municipal de Torelló. Aquest Consorci, integrat per l'Institut Català del Sòl i l'Ajuntament de Torelló, tenia com a objecte impulsar el desenvolupament d'un total de 39,9 Ha de sòl industrial en dues actuacions diferenciades.


L'acord de la liquidació comporta la modificació de l'administració actuant, passant del Consorci a l'Ajuntament de Torelló, però es continua mantenint la col·laboració entre l'Ajuntament i l'Incasòl per a l'obtenció de sòl industrial al municipi. Actualment, s'està treballant en una primera fase de desenvolupament del sector d'unes 12 ha per l'obtenció de 6,5 ha de parcel·la.

 

Participació