Torelló

Aproven la dissolució del consorci de Torelló

Havia estat creat per a la cerca de sòl industrial

per Redacció , 18 de juliol de 2018 a les 15:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Durant la reunió del Govern Foto: Gencat/Jordi Bedmar


El Govern ha acordat la dissolució del Consorci urbanístic de Torelló. Havia estat creat per al desenvolupament del sector Mas les Vinyes II, i de l'àmbit, actualment de sòl no urbanitzable, està situat entre aquest i la variant de Torelló, anomenat Mas les Vinyes III, del terme municipal de Torelló. Aquest Consorci, integrat per l'Institut Català del Sòl i l'Ajuntament de Torelló, tenia com a objecte impulsar el desenvolupament d'un total de 39,9 Ha de sòl industrial en dues actuacions diferenciades.


L'acord de la liquidació comporta la modificació de l'administració actuant, passant del Consorci a l'Ajuntament de Torelló, però es continua mantenint la col·laboració entre l'Ajuntament i l'Incasòl per a l'obtenció de sòl industrial al municipi. Actualment, s'està treballant en una primera fase de desenvolupament del sector d'unes 12 ha per l'obtenció de 6,5 ha de parcel·la.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació