Perafita també dedica un espai a l'1 d'Octubre

La placa està al mateix espai on es van les votacions del referèndum d'autodeterminació

La nova placa dedicada a l'1-O
La nova placa dedicada a l'1-O | Aj. de Perafita
Redacció
21 de juliol del 2018
L'Ajuntament de Perafita va inaugurar a principis de juliol el Corredor 1 d'Octubre de 2017. Es tracta d'una mesura aprovada per unanimitat per l'Ajuntament i que va tenir lloc nou mesos després de la celebració del referèndum d'autodeterminació.

El bateig es va fer a la zona d'accés al local municipal "El Niu" amb un acte on hi van participar David Fernández, exdiputat de la CUP i activista social, i Jordi Pesarrodona, regidor de Sant Joan de Vilatorrada.

Tal com explica l'Ajuntament, l'acte es va fer enmig de la celebració de la Festa Major de Perafita. Diverses generacions del poble i un representant de l'Ajuntament van narrar els fets que van viure el dia 1 d'Octubre. Al mateix temps, els Segadors de la Plana de Malla van fer diverses exhibicions de ball tradicional.

Posteriorment es va descobrir la placa del Corredor 1 d'Octubre 2017 a la zona d'accés al local municipal "El Niu", lloc on es van fer les votacions del passat Referèndum i totes les convocatòries electorals ordinàries. El creador de l'obra és el forjador artístic Adrià Noguera.
Arxivat a