Lluís Solà rebrà la medalla d'or de la ciutat de Vic aquest dijous

L'acte és a les 8 del vespre a la Sala Joaquim Maideu

Redacció
17 de juliol del 2018
Actualitzat a les 10:44h

Lluís Solà. Foto: Adrià Costa


Lluís Solà i Sala, poeta, dramaturg, traductor i assagista, pensador i activista cultural, rebrà el proper dijous 19 de juliol la màxima condecoració que atorga l'Ajuntament de Vic: la medalla d'or de la ciutat. El ple de la ciutat va aprovar-ho per unanimitat el passat mes de febrer.

L'acte tindrà lloc a la Sala Joaquim Maideu de L'Atlàntida de Vic i estarà presidit per l'alcaldessa de Vic, Anna Erra. Hi intervindrà el dramaturg, Pep Paré; el President d'Òmnium Osona (1982-1990), Jaume Ortiz; la directora del Centre de Normalització Lingüística d'Osona, Dolors Solà; el lingüista i escriptor, Manel Riera-Eures; i el professor de llengua i literatura de la UVic-UCC, Francesc Codina, entre altres.

Es pot sol·licitar les darreres entrades gratuïtament, fins al dia abans, escrivint a protocol@vic.cat i es reservaran per ordre de sol·licitud fins a exhauriment de localitats.
 
Les darreres medalles
3 d’octubre de 2008. A Ramon Montanyà, primer alcalde de Vic de la democràcia. A títol pòstum.
20 de març de 2009. A Ricard Torrents, primer rector de la Universitat de Vic.
19 de març de 2010. A Josep M. Guix, bisbe de Vic. A títol pòstum
8 d’abril de 2011. A Pilarín Bayés, ninotaire.
20 de setembre de 2013. A Montserrat Freixer, presidenta d’Osona contra el càncer.
 

Recupera el reportatge de Toni Coromina: «Lluís Solà: poeta, pensador, traductor, dramaturg i apologista de la llibertat»

Arxivat a