Arrenca la Festa Major de Sant Julià de Vilatorta

L'espectacle poetico-musical de Noemí Morral, el concurs de vilatortí o el ball de festa major amb l'orquestra Bandidos són algunes de les activitats destacades

Redacció
16 de juliol del 2018
Actualitzat a les 16:36h

Durant el pregó de Montse Piqué amb l'alcalde Joan Carles Rodríguez. Foto: Carles Fiter


Sant Julià de Vialtorta ha arrencat la seva Festa Major aquest cap de setmana. El jovent ha donat el tret de sortida a la festivitat amb el Birratorta i el sopar i festa de després al parc de les Set Fonts. L'endemà es van exhibir la 25a trobada de motos antigues i a la tarda es va fer el pregó del llibre L'estiueig a Sant Julià de Vilatorta 1885-1950 a càrrec de Montse Piqué Val. Al vespre es va celebrar la segona baixada de carretons.

Aquesta setmana hi ha múltiples espectacles per a totes les edats. Caminada nocturna, cinema a la fresca amb La família Bélier, el concurs Vilatorta Pam a Pam o l'espectacle poetico-musical Tornar de Noemí Morral, són algunes de les activitats que hi ha entre setmana.

Divendres comença el gruix d'activitats amb la Tupiporkada, el correfoc i el castell de focs, el gran ball de Festa Major amb el ball del fanalet a la plaça; el dissabte hi ha festa de l'escuma per la quitxalla, festa Holi a la tarda i els concerts de l'Orquestra Bandidos i tribut a Obrint Pas a la nit.

L'endemà diumenge, hi haurà la tradicional trobada de puntaires, la trobada gegantera, el concert d'Orquestra Rosaleda i clourà la Festa Major l'espectacle Clownic-Tricile.

Tot en una app

L'Ajuntament ha posat en marxa una aplicació mòbil (per iOS i Android) per seguir la festivitat. A través de l'empresa 2click online technologies s'ha llançat en període de proves l'Infovilatorta. A més de les activitats de la festa, està previst que més endavant inclogui els actes de tota l'agenda.
 

Consulta tota la programació