Detenen dos homes a Badalona per un robatori de Vic

Els lladres, que van robar arreu de Catalunya, formen part d'un grup especialitzat amb una gran activitat

Redacció
16 de juliol del 2018

El material intervingut Foto: Mossos d'Esquadra


Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes, de 26 i 45 anys, a Badalona especialitzats en robatoris amb força a domicilis arreu de Catalunya. La investigació va començar l'abril passat arran d'un robatori en un domicili de Barcelona on van aconseguir identificar els presumptes autors, i paral·lelelament van investigar un altre robatori comès el maig en un pis de Vic, on els lladres havien estat sorpresos pel propietari i la descripció dels autors coincidia amb la del primer robatori.

El juny van tornar a actuar a Lloret de Mar (Girona) i finalment van ser detinguts dimecres 11 de juliol, i es va fer una entrada i perquisicions al seu domicili a Badalona, on es van intervenir diversos aparells electrònics, diners en efectiu i eines per cometre robatoris.

Forçant el pany o mètode de la radiografia

Aquests lladres actuaven especialment ràpidament forçant panys o utilitzant el mètode de la radiografia, portant-se de l'interior dispositius electrònics, diners i joies.

Els Mossos han pogut concloure que els detinguts formen part d'un grup especialitzat en robatoris a domicilis amb una gran activitat, i tenen indicis que podrien rebre suport d'altres persones que col·laborarien en tasques com l'encobriment i venda dels objectes sostrets, per la qual cosa mantenen la investigació oberta.

Els detinguts estan acusats dels presumptes delictes de pertinença a grup criminal i tres robatoris amb força, divendres van passar a disposició judicial i el jutge va decretar llibertat sense càrrecs.
Arxivat a