Bon Preu aposta per la venda per internet

El grup alimentari osonenc ha unit esforços amb Ocado, una empresa de supermercats online

Redacció
19 de juliol del 2018
Actualitzat a les 12:35h
Bon Preu ha tancat un acord amb un dels operadors d'alimentació en línia més grans del món: Ocado. Actualment, el grup de distribució català ja compta amb serveis de compra per internet i recollida en alguns supermercats, però amb el nou pacte pretén oferir el servei d'entrega a domicili en un futur pròxim. Per aquest motiu, Bon Preu ha posat en marxa una nova pàgina web i una aplicació per a telèfons mòbils.

De moment, el client podrà fer ús de les dues noves incorporacions tecnològiques per cercar productes preferits o al·lèrgens o, per exemple, poder modificar la compra hores abans de la recollida. Es preveu que la introducció dels nous de serveis de compra per internet s'apliquin de manera gradual i progressiva.

L'empresa amb la qual col·laborarà Bon Preu a partir d'ara, Ocado, és un dels grups alimentaris de venda en línia més grans del Regne Unit. Té una facturació anual d'uns 1.650 milions d'euros. Tot i això, el pacte amb el grup Bon Preu és el primer que Ocado fa amb una empresa espanyola.

Simultàniament, l'empresa catalana obrirà per tot el territori nous punts de "compra i recull" amb el cotxe. Per ara, el projecte iniciat l'any 2012 compta amb fins a 11 de recollida dels més d'11.000 productes que ofereix.