La cervesa artesanal torna a Centelles aquest dissabte

La VI edició del Birra Rock presenta una combinació perfecta de música i cervesa

Toni Carrasco
12 de juliol del 2018
La sisena edició del Birra Rock tindrà lloc un any més a la plaça Major de Centelles en una combinació perfecte de degustació de cervesa artesanal i gaudir de la música en directe. El certamen d'aquest dissabte començarà a les 4 de la tarda i està previst que acabi passada la mitjanit. Hi haurà la participació de fins a vuit cervesers artesanals vinguts de tot Catalunya i també l'actuació de quatre grups de música en directe.

Els productors que han confirmat la seva assistència seran Minera i Calavera, ambdues de Sant Joan de les Abadesses, Rocamentidera de Santa Maria de Merlès, Grenyut de Santpedor, Popaire de Blanes, Hort del Barret de Granollers, Terra de Centelles i Birra 08 de Barcelona.

Els grups musicals que hi actuaran seran Oso Banda, Metzina, Let's Quo que és una banda de versions d'Status Quo i Sleeping the monkey. Els Oso Banda actuaran a les 7 de la tarda i com a banda local presentaran entre d'altres el seu tema Expansion. Els Metzina de Martorell presentaran el seu nou disc Només el foc.

Els Lets's Quo, una banda-tribut als Status Quo nascuda el 2011, oferiran un repertori essencialment amb versions d'aquest mític grup dels anys 80. Els concerts acabaran amb els Sleeping the monkey, un grup cordovès nascut de la ruptura dels Poetas Urbanos. La festa inclourà una gran botifarrada al vespre i també a la mitja tarda jocs per la mainada.
 
Arxivat a