Vic

Vic fa un pas més pel desmantellament de l'antena de Sant Fidel

El ple fa un pas més pel desmantellament de l'antena del carrer de Sant Fidel

per Carles Fiter , Vic, 12 de juliol de 2018 a les 15:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'antena de Sant Fidel i un cartell que en reclama la seva retirada. Foto: Josep M. Montaner


Després de més de dos anys que tirés endavant la moció pel desmantellament de l'antena del carrer de Sant Fidel, aquest dimecres el ple de Vic va aprovar -per unanimitat- un conveni entre el Departament d'Interior de la Generalitat, l'Ajuntament de Vic i Aigües Vic per instal·lar un centre de telecomunicacions de la xarxa rescat. Aquest sistema és un pas més per la retirada de l'antena de Sant Fidel. Tal com explica la regidora d’Urbanisme, Fabiana Palmero, es tracta d'un aparell que se'n va al Castell d'en Planes i, per tant, també redueix les emissions.


L'alcaldessa Anna Erra va apuntar que era "un petit pas" i va celebrar el compromís de tots els partits polítics perquè treballaven en aquest sentit. Amb tot, Erra no es va atrevir a posar una data definitiva. Està previst que l'antena es reparteixi en tres ubicacions: el carrer Indústria, l'església del Carme, i als Jutjats de Vic. De moment, només hi ha assignat el lloc d’El Carme.
 

Fabiana Palmero, durant el ple de Vic d'aquest dimecres Foto: Josep M. Montaner

 

Participació