Manlleu

El pont de Can Molas es reobrirà el 15 d'octubre

Les obres acabarien cinc mesos abans del que estava previst inicialment si es compleixen les expectatives

per Redacció, 12 de juliol de 2018 a les 09:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Jordi Fàbrega al pont de Can Molas aquest dimecres. Foto: Diputació de Barcelona


Les obres de remodelació del pont de Can Molas de Manlleu ja tenen data d'acabament. Tot apunta que es podrà reobrir a la circulació el proper 15 d'octubre. Així ho anunciava aquest dimecres el diputat d'Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, acompanyat de l'alcalde de Manlleu, Àlex Garrido després d'una reunió amb l'empresa que executa les obres d'eixamplament del pont.


"És una bona notícia per a tota la població de Manlleu i, de forma especial, els veïns del barri de Vista Alegre, que s'han vist afectats de forma especial, per aquestes obres", deia Fàbrega. El diputat remarcava que el 15 d'octubre era la data prevista "si no hi ha cap contratemps important". Això suposa que es podran acabar cinc mesos abans del que estava previst.

El pont de Can Molas, situat a la carretera BV-522, és la via directa que comunica Manlleu amb Vic i amb la C-25. L'actuació que s'hi està realitzant a càrrec de la Diputació de Barcelona, consisteix en una ampliació de la secció del pont per tal de millorar l'ample de pas de vehicles, així com disposar de voreres que compleixin amb els mínims establerts en la normativa d'accessibilitat.

Un cop finalitzades les obres, el pont disposarà d'una calçada de dos carrils de tres metres d'amplada, amb vorals de 0,3 metres per cada costat, així com voreres a banda i banda de 1,5 metres, el que significarà un ample total de la secció de 10,7 metres.

El projecte també inclou la reubicació d'una nova vorera dels serveis d'aigua, llum i gas, la instal·lació de nou enllumenat i senyalització, així com la construcció d'una minirotonda i urbanització de l'entorn de l'accés del barri de Vista Alegre i la rehabilitació i il·luminació del pont de pedra original.

 

Participació