Deu mil euros per a beques pel centre de dia Josep Roqué de Manlleu

És el tercer any consecutiu que l'Obra Social "La Caixa" finança el projecte "Un Centre de dia obert a tothom"

Duran l'acte de lliurament de les beques al  Centre de dia Josep Roqué
Duran l'acte de lliurament de les beques al Centre de dia Josep Roqué | CHV
Redacció
16 de juliol del 2018
L'Obra Social "La Caixa" ha aportat una suma de 10.000 euros al Centre de dia Josep Roqué de Manlleu. Es tracta d'una subvenció destinada a la iniciativa social "Un Centre de dia obert a tothom", que ofereix serveis gratuïts per a les persones grans amb menys recursos. Una d'aquestes assistències consisteix a proporcionar àpats complets i saludables.

Les beques que atorga el Josep Roqué mitjançant l'aportació econòmica permeten absorbir tres quartes parts del pressupost del projecte. És el tercer any consecutiu que l'entitat bancària cedeix la suma de 10.000 euros a un centre que, sense anar més lluny, va assistir a un total de 114 persones l'any 2017. Aquesta és la xifra més elevada des de l'inici de l'acord entre les dues entitats d'ara fa tres anys.

El pacte de col·laboració d'enguany el van reeditar el passat divendres 6 de juliol el gerent de la Fundació Hospital Sant Jaume de Manlleu, Jaume Castellano, i el director d’institucions de Caixa Bank a la Catalunya Central, Antoni Noguera.
Arxivat a