Concert de «Parelles musicals» al Seminari de Vic

Roger Usart i altres músics d'Osona actuaran en l'acte d'Osonament aquest divendres

Redacció
10 de juliol del 2018
Actualitzat el 13 de juliol a les 9:34h

Durant un dels assaigs. Foto: Osonament


El Seminari de Vic acull aquest divendres, 13 de juliol, la cloenda del projecte Parelles Musicals d'Osonament. Ho farà amb un concert que començarà a dos quarts de 9 del vespre on hi actuaran els 17 artistes que han participat en la iniciativa. Aquesta segueix la mateixa filosofia de Parelles Artístiques i, en lloc d'unir artistes, uneix músics d'Osona. Aguns d'aquests també són membres dels serveis de salut mental d'Osonament. El manlleuenc Roger Usart també ha participat en aquest projecte.

Tal com informa Osonament, el concert posarà el punt final a mesos d'assaig on els grups han creat i versionat diversos temes musicals i alhora a la dotzena edició del projecte Parelles Artístiques. Es farà al Pati de l'Ós amb el suport del Seminari de Vic, la Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA i l'Escola de Música i Conservatori. L'actuació agruparà diferents estils, des de música clàssica, pop, pop-rock, post-rock, rock&roll i batucada.

El públic assistent podrà degustar un tastet de coques elaborat entre el taller de cuina d'Osonament i la cafeteria-restaurant del Seminari. Una part de la recaptació es destinarà al projecte de Parelles Artístiques. Precisament, l'espai expositiu de l'edifici del Seminari de Vic acollirà la mostra de les obres de l'edició d'enguany fins al 31 d'agost.
Arxivat a