Judit Nedderman, en concert al Re-Fes-Te de Sant Pere de Torelló

El programa també ofereix altres esdeveniments gratuïts com participar en un "escape room"

Redacció
10 de juliol del 2018
Actualitzat el 18 de juliol a les 18:01h
Sant Pere de Torelló organitza durant els dimecres i dijous de tot el juliol el "Re-fe-ste", un programa d'activitats per a tots els públics. L'esdeveniment estiuenc va començar la setmana passada, amb un curset de parkour per a joves d'entre 8 i 16 anys i que es farà cada dimecres del mes a la mateixa hora. El parkour és una activitat física que consisteix a superar obstacles urbans de la manera més ràpida i eficient.

Aquest dimecres dia 11, tal com explica l'Ajuntament,  la Llar dels Jubilats acollirà un taller de postres a partir de les 20:00 hores a càrrec de Maria Portús. I dijous, la cantautora Judit Nedderman presentarà el seu nou àlbum Nua a la plaça Montmany. Això serà a dos quarts de 9 del vespre i és un dels plats forts del programa.
 

Judit Nedderman al seu nou àlbum "Nua". Foto: Promocional


La setmana següent, el dia 14, les persones de més de 13 anys podran fer un escape room a partir de les 8 a l'Envelat del Polvorí. L'endemà, l'artista Jaume Barris farà una activitat d'animació per a la mainada i els adults.

I finalment, dimecres 25 juliol es clourà el "Re-fe-ste" amb la projecció d'una pel·lícula sorpresa a l'Envelat del Polvorí a partir de dos quarts de 9 de la nit. Aquest, com tots els actes, serà totalment gratuït. El servei de begudes i crispetes anirà a càrrec de la butxaca dels participants.
 

Consulta tota la programació aquí