Recuperen a Melilla material musical robat a Manlleu

La Guàrdia Civil intervé els aparells valorats en més de 8.000 euros

Redacció
06 de juliol del 2018
Actualitzat a les 12:38h

El material robat intervingut per la Guàrdia Civil.


La Guàrdia Civil va recuperar al Port de Melilla una gran quantitat d'aparells electrònics musicals de Manlleu valorats en més de 8.000 euros. Tal com expliquen a EuropaPress, es van trobar els objectes (taules mescladores de so, bafles, micròfons, amplificadors...) en el cotxe d'un home de la capital del Ter i de 31 anys. Està acusat d'un delicte de receptació.

Els fets es remunten el dissabte passat 30 de juny durant el desembarcament del vehicle procedent de Motril (Granada). El turisme, marca Ford model S-MAX amb plaques de matrícula espanyoles, estava ocupat per aquest home. Els agents van veure que portava una gran quantitat de material electrònic musical.

Des de la policia espanyola indiquen que a falta de la documentació lícita de procedència dels aparells, van fer gestions per esclarir els fets. Finalment, es tracta d'uns objectes que diferents components d'un grup de música van denunciar el passat 30 d'octubre del 2017 a la Policia Local de Manlleu.

Va comprar el material

L'home que portava el material va dir que havia adquirit el material de "forma legal" en un mercat de Torelló per un import de 400 euros, cosa que l'eximeixen de la possible connivència o complicitat amb el delicte. El valor del material recuperat s'enfila fins a 8.000 euros i ha quedat custodiat per la Guàrdia Civil a l'espera que el seu propietari ho demani.
Arxivat a