Tornen els «Dissabtes de Juliol» a Sant Pere de Casserres

La cantant Beth Rodergas o el cantautor Roger Mas actuaran al Monestir a partir d'aquest dissabte

Redacció
06 de juliol del 2018
Actualitzat a les 16:33h

Monestir de Sant Pere de Casserres des de l'aire. Foto: Josep M. Costa


El Monestir de Sant Pere de Casseres es torna d'omplir de música, literatura, poesia i ball cada dissabte del mes de juliol. Aquest any comptarà amb artistes de renom, com és el cas de Beth Rodergas o el cantautor Roger Mas.

La cantant Beth és l'encarregada d'obrir aquest dissabte, 7 de juliol, el programa amb un concert. Rodergas, finalista de la segona edició d'Operación Triunfo i representant d'Espanya al Festival d'Eurovisió l'any 2003, presentarà la producció Piano & Beth.

El 14 de juliol les escriptores Isabel-Clara Simó, Rosa Codina i Anna Miralpeix protagonitzaran el XXIV Encontre Literari 3 Veus 3 Estils. Víctor Pallàs serà l'encarregat de moderar la lectura literària que, un cop acabada, donarà pas a un col·loqui amb preguntes del públic assistent. Serà l'única activitat gratuïta del programa.

El tercer dissabte, el cantautor Roger Mas presentarà Parnàs, un viatge al paradís dels poetes, amb motiu del 20è aniversari del seu primer disc. Es tracta d'una composició que recollirà noves cançons de Mas, adaptacions de cançons tradicionals, i poemes musicats d'autors il·lustres com Miquel Martí Pol o Salvador Espriu.

Per acabar l'últim dissabte de juliol, el del dia 28, Carles Belda i Marc Serrats faran un recital ballable d'èxits de la música tradicional catalana.