El Mercat de Música Viva de Vic s'activa a l'estiu

S'organitzaran 3 concerts entre els mesos de juliol i agost

Redacció
04 de juliol del 2018

Matthew McDaid Foto: Imatge promocional


El Mercat de Música Viva de Vic programa tres concerts durant l'estiu per escalfar motors de cara el 30è aniversari del festival. Aquestes són les actuacions coprogramades amb el Seminari de Vic, el Festival Nits de Cinema Oriental i la Jazz Cava:

Matthew McDaid al Seminari de Vic [5 de juliol]

El jove cantautor d'origen irlandès Matthew McDaid toca aquest dijous, 5 de juliol, al Seminari de Vic a partir de dos quarts de 10 de la nit. L'activitat s'inclou dins el cicle de concerts celebrats al Pati de l'Ós on es farà un brindis de celebració amb presència de la direcció artística del MMVV. McDaid va publicar el seu primer disc fa uns mesos amb la discogràfica de la vigatana Joana Serrat, Great Canyon Records. Off the Beaten Track, nom del disc, conté cançons de música folk amb traces de psicodèlia.

Concert al Festival de Nits de Cinema Oriental de Vic [21 de juliol]

El grup pakistanès Markus & Shahzad Santoo Khan farà un concert de cloenda del Festival de Nits de Cinema Oriental de Vic a la Bassa dels Hermanos. Tindrà lloc dissabte 21 de juliol a dos quarts de 9 del vespre. El grup asiàtic està compost per quatre membres que combinen música electrònica i cançons Qawali.

Marcel Lázara i Júlia Arrey al Jazz Cava [5 d'agost]

Marcel Làzara, exguitarrista de Txarango, i Júlia Arrey actuaran al Jazz Cava el diumenge 5 d'agost durant el cicle Art de Pas. A partir de les 7 de la tarda, els dos músics plasmaran els dos últims anys que han passat viatjant per Brasil amb cançons que inclouen veu, guitarra i percussió. Lázara i Arrey tornaran a tocar el 12 de setembre al MMVV.
 

Marcel Lázara i Júlia Arrey.

Arxivat a