Fàbrega i Salom continuen a la Diputació de Barcelona

L’alcalde de Tona passa de diputat adjunt d’Esports a Turisme

Redacció
04 de juliol del 2018
Actualitzat a les 15:58h
Canvis a la Diputació de Barcelona. El nou president Marc Castells ha presentat el nou cartipàs aquesta setmana. En clau osonenca, l’alcalde de Tona, Josep Salom, passa de diputat adjunt d’Esports a diputat adjunt de Tursime mentre que el de Sant Pere de Torelló, Jordi Fàbrega continua al capdavant d'Infraestructures Viàries i Mobilitat.

Entre els nomenaments destaca Jordi Martí com a nou responsable de l’àrea de Presidència, Serveis Generals i Relacions; i el regidor de Badalona Oriol Lladó com a nou diputat de Cultura, en substitució de Juanjo Puigcorbé, després de la seva polèmica renúncia.

Tots els noms de la Diputació

Joan Carles Garcia, alcalde de Tordera (Maresme), continuarà sent diputat d'Hisenda, Recursos Humans, Processos i Societat de la Informació. L'Àrea de Territori i Sostenibilitat comptarà amb els mateixos diputats adscrits fins a la setmana passada. La primera vicepresidència continuarà encapçalada per l'alcalde de Moià, Dionís Guiteras, que comptarà amb Rosa Funtané, alcaldessa de Montgat (Maresme), com a diputada adjunta de Territori i Sostenibilitat. 

D'altra banda, el diputat d'Urbanisme i Habitatge serà Josep Ramon Mut, regidor de Cervelló (Baix Llobregat), i el d'Espais Naturals i Medi Ambient Valentí Junyent, alcalde de Manresa, que continuarà tenint a Jesús Calderer, alcalde de Cercs (Berguedà), com a diputat adjunt d'Espais Naturals.

Una altra novetat és que la vicepresidència segona recaurà sobre l'alcaldessa de la Garriga (Vallès Oriental), Meritxell Budó, que continuarà com a responsable de l'Àrea d'Atenció a les Persones i seguirà comptant amb la diputada de Salut Pública i Consum, Laura Martínez, regidora de Vilassar de Mar (Maresme), i el d'Igualtat i Ciutadania, Antoni Garcia, regidor de l'Hospitalet de Llobregat. Budó també assumirà les responsabilitats de Relacions Internacionals i Benestar Social.

L'alcalde de Llinars del Vallès (Vallès Oriental), Martí Pujol, continuarà sent vicepresident tercer i responsable de l'Àrea de Cultura, Educació i Esports. El nou diputat de Cultura de la Diputació serà el regidor de l'Ajuntament de Badalona Oriol Lladó; mentre que Rafael Homet, regidor de Castellar del Vallès (Vallès Occidental) i Maite Fandos, regidora de l'Ajuntament de Barcelona, seguiran encapçalant les matèries d'Educació i Esports, respectivament.

Finalment, el nou vicepresident quart i responsable de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local és l'alcalde de Sitges, Miquel Forns. Sònia Recasens, regidora de l'Ajuntament de Barcelona, i Isaac Albert, regidor del de Terrassa, continuaran sent diputats de Promoció Econòmica i Ocupació i de Comerç, respectivament. Mentre que Pere Regull, alcalde de Vilafranca del Penedès, serà el nou diputat de turisme de la Diputació.
Arxivat a