1 de 10
Lluçanès

Les AMPA del Lluçanès centren esforços per potenciar les extraescolars

Al setembre es publicarà un catàleg digital amb totes les activitats detallades

En una trobada per coordinar les extraescolars | Consorci del Lluçanès
per Redacció, 4 de juliol de 2018 a les 17:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Algunes de les AMPA del Lluçanès, principalment les de la ZER Alt Lluçanès, es coordinen per fomentar i augmentar l'oferta d'activitats extraescolars. Aquest any han començat a treballar per oferir activitats extraescolars de forma conjunta i oberta a infants d'altres municipis del Consorci del Lluçanès.

El mateix Consorci ha informat que està previst que l'horari dels monitors s'ampliï 20 minuts per tal de facilitar l'arribada dels alumnes de fora del municipi que organitzi una determinada extraescolar. Amb aquesta mesura es busca evitar que algunes activitats s'hagin d'anul·lar per falta d'inscrits. Al setembre es farà arribar un catàleg digital amb la informació detallada de totes les activitats.


També diverses AMPA del Lluçanès s'adheriran al projecte SOM Extraescolar del Consell Esportiu d'Osona per oferir l'activitat de Multiesport. Es tracta d'una iniciativa per treballar les relacions interpersonals o la gestió de les emocions a través de l'activitat esportiva. Es farà dins el marc del Projecte Educació 360 del Pla Territorial Educatiu Lluçanès Territori Educador.

 

Participació