Tres morts en dos accidents de trànsit a Osona en només tres hores

Sinistres a l'Eix Transversal i a la C-17, a Muntanyola i les Masies de Voltregà

L'accident a Muntanyola
L'accident a Muntanyola | @antiradarcatala
Redacció
29 de juny del 2018
Actualitzat a les 11:00h
Aquest dijous a la tarda es va registrar un sinistre viari mortal a la C-17z, al quilòmetre 72,5, al terme municipal de Masies de Voltregà (Osona). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 13.05 h.
 
Per causes que encara s'estan investigant, es va produir una col·lisió entre dos turismes i, com a conseqüència del xoc, va morir el conductor d’un dels vehicles. En el sinistre també va resultar ferida, en estat menys greu, la conductora de l’altre turisme implicat en l’accident que va ser traslladada al Consorci Hospitalari de Vic.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Eix Transversal

Unes hores més tard, a la mateixa comarca d'Osona, va tenir lloc un altre accident mortal, a la C-25 a Muntanyola. Com a conseqüència del xoc, van morir dos ocupants del vehicle; la passatgera posterior, M.S.P., de 84 anys i veïna de Santpedor, i el passatger davanter, P.R.J., de 88 anys, que va morir ahir a la nit a l’hospital Mútua de Terrassa, on va ser traslladat, i també veí de Santpedor. A més, en el sinistre van resultar ferides dues persones més, totes elles ocupants del turisme: un ferit greu i un altre de menys greu, ambdós traslladats a l’Hospital de Manresa.

El sinistre va tenir lloc al punt quilomètric 166,5 de l'Eix Transversal i, per causes que encara s'estan investigant, un tot terreny va sortir de la via. Arran de la incidència es van activar sis patrulles dels Mossos, dues dotacions dels Bombers i cinc ambulàncies del SEM.

Quant a l'afectació viària, la C-25 es va tallar al punt de l'accident en sentit Lleida fins a dos quarts de sis de la tarda aproximadament, moment en què es va poder obrir un carril. Posteriorment es va obrir tota la via, tot i que es van registrar fins a 7 quilòmetres de cues.

l passatger davanter, P.R.J., de 88 anys, que va morir ahir a la nit a l’hospital Mútua de Terrassa, on va ser traslladat, i també veí de Santpedor.