Quatre estudiants osonencs, guardonats als Premis UVic

Al certamen s'hi ha presentat 161 treballs de recerca provinents de 35 comarques i de 126 centres diferents

Redacció
30 de juny del 2018
Gala de la 20a edició dels Premis UVic
Gala de la 20a edició dels Premis UVic | UVic-UCC
Quatre estudiants d'Osona surten guardonats de la 20a edició dels Premis UVic als millors treballs de Recerca d’Estudiants de Batxillerat. La gala va tenir lloc dimecres passat a l'Aula Magna de la Universitat de Vic. En total s'hi van lliurar 30 premis i es van repartir 10.500 euros en cinc categories diferents.

Els alumnes osonencs premiats

Tomàs Moreu de l’Institut del Voltreganès, que va rebre el 2n premi en la categoria Institut Català de les Dones pel seu treball “Estudi del masclisme aplicat a les dones en el món del manga i les sèries anime en l’actualitat".

Oriol Coromina, de l’Institut de Taradell, va obtenir un exaequo en la categoria Eumo_DC pel treball “Proposta de mètode per la identificació precoç d'indicis d'oïda absoluta”.

Bruna Salau de l’Escorial va guanyar un exaequo en la mateixa categoria pel treball “El món de la fotografia i la seva evolució”.

I per últim, Aina Pagès, també de l’Escorial de Vic. Va obtenir un 2n premi  en la categoria Osona contra el Càncer, pel treball “L'apoptosi, l'inici d'un final. Estudi del procés de mort cel·lular programada i la seva importància en determinades malalties”.

Tal com informa la universitat en una nota, en aquesta edició s’hi van presentar 161 treballs, tretze més que l'any passat, provinents de 126 centres de 35 comarques catalanes. El Vallès Oriental ha estat la comarca que més treballs va aportar (20), seguida d’Osona (17), Segrià (17), Gironès (14) i Barcelonès (1). A més, aquest any hi participaven per primer cop centres de les Illes balears, de l’Alt Camp, Pallars Jussà i Vallès Occidental, a més d’un centre de la Fundació Trams.
 

Imatge de tots els guardonats Foto: Universitat de Vic

Arxivat a