Anna Erra, escollida per unanimitat per encapçalar Junts per Catalunya a Vic

“És la líder natural d’aquest projecte” diu Ignasi Puig, president del PDECat a Osona

Anna Erra va ser l'única candidata que es va presentar
Anna Erra va ser l'única candidata que es va presentar | Twiter @PDeCATOSONA
Redacció
28 de juny del 2018
Actualitzat el 29 de març del 2019 a les 10:53h
Anna Erra serà la candidata de Junts per Catalunya a les eleccions municipals del 2019. Sense sorpreses, ja que no es va presentar cap més candidatura per encapçalar la llista del PDECat a Vic. Aquest dimecres, 27 de juny, es va oficialitzar la candidatura on Erra va presentar el seu programa. 

En declaracions a Osona.com, Ignasi Puig, president del PDECat d’Osona, apunta que “més enllà que fos l’única candidata, el fet que tothom la votés, indicia que Anna Erra és, sense dubte, la líder natural d’aquest projecte polític a la ciutat de Vic”.

Puig remarca que “convertir-se en el PDECat és precisament per donar veu i capacitat de decisió als seus membres”. En aquest sentit, doncs, “aquest dimecres la militància va prendre la decisió i no la direcció local i comarcal”. Tot i que s’havia parlat dels noms Junts per Vic o Junts per Catalunya, finalment serà aquest darrer.

Erra va entrar com a regidora el 2007 i a les darreres municipals encapçalava la llista de CiU. Porta gairebé 4 anys a l’alalcida. S’hi torna a presentar perquè, tal com explicava, “hem avançat amb molts projectes, però encara ens queden coses per fer”. Aquests són la Biblioteca, el POUM, el projecte de la universitat a la part del riu, etc.
 

Durant les votacions. Foto: Twitter @PDeCATOSONA

Arxivat a