Capgirem Vic envia una altra carta als veïns del Virrei Avilés sobre els costos del canvi de nom

La formació insisteix en substituir-lo per 1 d'Octubre com un homenatge a la democràcia

Redacció
28 de juny del 2018
Actualitzat a les 11:42h
Capgirem Vic ha repartit una carta entre el veïnat del carrer Virrei Avilés sobre els costos i gestions del canvi de nom per 1 d'Octubre (o Primer d'Octubre). En el document es desgrana els costos que pot arribar a tenir el canvi de nom, en funció de si és un negoci o un particular, tal com havia publicat Osona.com.

Aquesta carta arriba després que l'Ajuntament n'enviés una primera als veïns per conèixer quina és la seva opinió sobre canviar-li el nom per 1 d'Octubre. Han de contestar el següent: "SÍ/NO vull que el carrer Virrei Avilés passi a dir-se carrer 1 d'Octubre". Només poden votar totes les persones majors de 18 anys, empadronades aquest carrer i propietàries o llogaters d'habitatges, locals, oficines i pàrquings.

La formació critica que l'Ajuntament ha fet una "consulta esbiaixada" perquè no ha posat a disposició tota la informació: sense mencionar qui fou Virrei Avilés, ni els acords del Ple que es comprometien a retirar qualsevol record seu. En aquest sentit apunten "que s'han fet córrer tesis alarmistes interessadament des de l'equip de govern sobre la despesa i gestions".

Capgirem Vic insisteix en substituir el carrer Virrei Avilés per 1 d'Octubre com "un homenatge a la democràcia que aquell dia el veïnat va defensar les urnes perquè tothom pogués votar sí o no".
 
Arxivat a