A presó per tres robatoris violents pels carrers de Vic

Assaltava les víctimes agafant-les pel coll i pel darrere i les intimidava amb una arma blanca

Redacció
25 de juny del 2018
Actualitzat el 27 de juny a les 10:46h
Mossos d'Esquadra de la comissaria de Vic van detenir el passat 18 de juny un home de 41 anys, i veí de Vic, com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb violència i intimidació. Resulta que assaltava les víctimes per darrere, les agafava pel coll i les intimidava amb una arma blanca quan els carrers eren poc transitats.

En el primer robatori, va abordar un noi que passejava pel carrer, el va amenaçar amb una arma blanca i li va sostreure el telèfon mòbil i la cartera. Va ser el passat 3 de juny, pels volts de les 6 del matí, al carrer Bisbe Morgades.

En el segon, va una parella per l'esquena per intentar prendre'ls un telèfon mòbil. Una de les víctimes va patir ferides de gravetat a la cara produïdes per l'arma blanca que esgrimia el lladre i va haver de ser intervinguda a l'Hospital de la Vall d'Hebron. L'incident es va produir el 15 de juny a les 4 de la matinada, a la rambla del Passeig.

El tercer robatori es va produir el 17 de juny, pels volts de les 8 del matí, al passeig Pep Ventura. Una noia passejava per la zona quan va ser assaltada per aquest home que li volia sostreure el telèfon. Tres nois que van veure els fets van ajudar la noia i van poder evitar el robatori.

Arran dels fets els mossos van iniciar una investigació que va acabar amb la identificació i detenció el passat 18 de juny. El detingut, amb antecedents per fets similars, va passar el dia 20 a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic, el qual va decretar el seu ingrés a presó.
Arxivat a