Seidor i la UVic-UCC signen un conveni per aplicar les TIC a l'àmbit sanitari

L'acord també implica una inversió econòmica per impulsar la nova Facultat de Medicina

Redacció
23 de juny del 2018
Firma del conveni entre Seidor i la UVic-UCC
Firma del conveni entre Seidor i la UVic-UCC | Atrevia
La consultora multinacional Seidor i la Universitat de Vic han signat un conveni per implantar l'aplicació de la tecnologia a les ciències de la salut i impulsar el desenvolupament de la Facultat de Medicina, creada recentment. Tal com expliquen en una nota, d'aquesta manera, els professionals de la UVic-UCC aportaran el seu coneixement i investigació sanitàries, mentre que Seidor posarà a disposició la seva infraestructura i capacitat tecnològica.

Alhora, l'acord concreta el compromís de Seidor amb l'impuls de la nova facultat de Medicina de la UVic-UCC. En aquest sentit, la consultora realitzarà una aportació econòmica en els pròxims dos anys per contribuir al seu desenvolupament, de manera que participarà en l'economia i en la formació de nous professionals.

Han firmat el conveni Josep Benet, conseller delegat de Seidor, i Jordi Montaña, rector de la UVic-UCC. El director general adjunt de Seidor, Eduard Farga, remarcava que per la seva empresa "és indispensable mantenir un contacte actiu amb el món acadèmic per conèixer i contribuir a impulsar iniciatives innovadores en l'àmbit de la tecnologia aplicada a l'àmbit de la sanitat".

Per la seva banda, el degà de la Facultat de Medicina, Ramon Pujol, afegeix que l'aportació permetrà oferir "una formació i una investigació puntera gràcies a l'experiència i coneixement de l'àmbit TIC per part de Seidor".
Arxivat a