Remodelar la pista esportiva del carrer Puigdessalit guanya els pressupostos participatius de Torelló

Els veïns decideixen per primera vegada destinar una partida de 15.000 euros a un projecte

Redacció
22 de juny del 2018

La pista del carrer Puigdessalit de Torelló. Foto: Google Maps


L’adequació de la pista esportiva del carrer Puigdessalit de Torelló ha estat la proposta guanyadora dels pressupostos participatius. Aquesta és la primera vegada que es porta a terme aquest procediment i hi han participat un total de 225 persones. L’opció guanyadora pretén renovar l’espai, amb accessos adaptats, enllumenat i xarxes de protecció. 

Tal com explica l’Ajuntament de Torelló en una nota, aquest projecte s’inclourà en el programa d’actuacions municipals d’aquest any. Amb el pressupost disponivle s’enderrocarà una part de la paret que delimita amb el carrer de Damians; es farà una rampa per permetre l’accés a les persones amb mobilitat reduïda; s’instal·larà una columna amb projectors LED per il·luminar la pista; i es col·locarà una xarxa de protecció per impedir que les pilotes saltin al carrer.

Darrere seu s’hi ha situat la renovació de la il·luminació nadalenca (129 vots), el projecte social per a la gent gran (71 vots) i l’habilitació del parc de la Cabanya (65 vots). Les votacions van durar tota una setmna i la participació final ha estat del 4,8%. Un percentatge alt tenint en compte que és la primera vegada i que en altres municipis acostuma a ser més baixa.
Arxivat a